Bir zamanların en çok sevilen kitabın film serisine dönüştürülmesiyle ortaya çıkan Harry Potter figür ve aktivite oyuncakları ile sevdiklerinize mutlu olacakları hediyeler alabilirsiniz. Hediye alma konusunda kararsız kalıyor ve bir türlü hangi hediyeyi alacağınıza karar veremiyorsanız Harry Potter ürünleri sizin yardımınıza koşuyor. Sevdiklerinize alabileceğiniz çeşitli lisanslı ürünler ile onları büyülü dünyaya sokabilirsiniz. 

      Kaliteli yapıları sayesinde 3- 5 yaşından itibaren çocuklarınız için de gönül rahatlığıyla alabileceğiniz Harry Potter oyuncaklarıyla çocuklarınızın hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olabilirsiniz. Sihirli dünyanın oyuncakları ile kurdukları oyunlarda özgürce hareket eden çocuklar zengin bir hayal gücüne sahip olabilirler. Bunun için sevdiklerinizi mutlu edecek Lisanslı Harry Potter ürünleri sizler için derlendi

Büyülü Dünyaya Atılan Adım


      Hediye alacağınız kişinin yaşı kaç olursa olsun eğer bir Harry Potter hayranıysa ona aldığınız her bir Harry Potter ürünü mutlu edecektir. Çocuklar için bu ürünleri almayı düşünüyorsanız 3- 5 yaşın üzerindeki çocuklar için rahatlıkla seçimler yapabilirsiniz. Pek çok farklı türde ve sayıda ürünler ile onları mutlu edebilmeniz mümkün. 

      8 cm ölçülerinde figürler, büyülü Hogwarts okulunun üniformalarını giyerler. Ellerinde ise sihir yapmalarına yarayan asaları tutan bu figürlerle çocuklarınız hoş zaman geçirebilirler. Tüm karakterlerin figürlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Dilerseniz Harry Potter oyuncak seti arasından seçim yaparak çoklu figür ve yanlarındaki geyik ve at objelerine de sahip olabilirsiniz. Hediye aldığınız kişi bu figürleri masasında sergileyebilir ya da Patronus büyüsüyle eğlenceli vakit geçirebilir. 

      Geyik ve at yarı saydam durumdadır. Böylelikle hem sihirli dünyanın izlerini taşır hem de güzel bir görüntüye sahiptir. Hogwarts Şatosu’nda düzenleyebilecekleri yepyeni maceralar için tüm karakterlerin küçük figürlerini alabilirsiniz. Kız çocukları için Harry Potter hediyeleri arıyorsanız sırt çantasını düşünebilirsiniz. İki ana bölme ve geniş hacmiyle eşyalar rahatlıkla sığdırılabilir ve daha küçük boyutlu eşyalarını koymak için fermuarlı iki adet ön cebiyle havalı çantasını kullanabilir. Çantanın yan taraflarında bulunan ve mata koymak için ayrılan kısımda matara rahatlıkla taşınabilir. Süngerli sırt paneli sayesinde havalı çanta kullanılırken herhangi bir sırt ağrısı yaşanmaz. Harry Potter serisine ait figürlerden oluşan fermuar uçlarıyla bu çantayı kullanan çocuklar sihirli dünyaya adım atabilir. Üzerinde serinin meşhur baykuşunun resminin bulunduğu çanta, hem günlük hem de okul kullanımına uygundur. 

      Yetişkinler için bir ürün arıyorsanız kesinlikle küçük rozetleri düşünebilirsiniz. Bu rozetler çanta, kaban, kıyafet ve ayakkabılara bile takılmak için uygundur. Kaplama özellikleri sayesinde kaliteli yapısıyla gün içinde gezdiğiniz her yerde hayranlığınızı gösterebilirsiniz. 3 x 4 cm boyutlarıyla küçük bir yapıları bulunur. Ev, iş yeri ve araba anahtarlarınızı bir arada tutmak için Hogwarts Express anahtarlığı tercih edebilirsiniz. Serinin diğer kahramanlarının da anahtarlık olarak satıldığı ürünler arasından en çok sevdiğiniz karakteri seçebilirsiniz. 

      Dilerseniz sürpriz paket ile vereceğiniz hediyeyi daha da heyecanlı hale getirebilirsiniz. İçerisinden yalnızca bir adet figürün çıktığı bu hediyede sıra dışı figürlerle karşılaşılabilir. 4 cm boyutundaki karakterlerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Gerçek Harry Potter dövmeleri yapmayı seviyorsanız sihirli dövmeler için tüm malzemelerin bulunduğu özel yazı takımı alabilirsiniz. Sim, şablonlar, fırça ve bir adet kurşun kalemden oluşan bu yazı takımı estetik görüntüsüyle de evinizi süsleyebilir. Sihirli dünyada güzel vakit geçirmek ve yaratıcılığınızı keşfetmek için eğlenceli kiti kullanabilirsiniz.

      Çocuk ve yetişkin fark etmeksizin herkesin sevdiği serinin büyülü baykuşu Hedwig ile büyülü dünya için gelen mektupları yakalayabilirsiniz. Evcil hayvan olmayı seven baykuşun 15’in üzerinde gerçek ses çıkarabilme özelliği bulunur. Hareket etme özelliğiyle onun tüm yeteneklerini keşfetmeniz mümkün. Gelişmiş teknolojisi sayesinde ne şekilde okşadığınızı algılayabilir ve buna yönelik özelliklerini sizlere gösterir. Örneğin;

● Kafasının ön kısmından sırtının arka kısmına doğru okşadığınızda cıvıltılar çıkarır ve kafasını hareket ettirir. 

● Eğer tüylerini geriye doğru çekerseniz büyülü baykuş sizlere verdiği tepkiden pek hoşlanmayacaktır. 

● Parmaklarınızı gagasına koyarsanız büyülü baykuş mutlu olduğu için parmaklarınızı yavaşça kemirir. 

● Ses tonlamalarını algılayabilen baykuş yumuşak sesle konuşulduğunda size esneyerek yanıt verir. Eğer yanında yüksek sesle konuşulursa o da sizlere yüksek sesle cevap verir. 

● Yanınızdakileri Harry Potter’ın büyülü dünyasına davet etmek için gizli bir mektup yazarak onu zarfa koyabilirsiniz. Büyülü baykuş zarfı ağzıyla tutacak ve etkileşimli kod sayesinde zarfı istediğiniz kişiye ulaştıracaktır. 

● Çocuklarınız baykuşu taradığında her ikisi de mutlu olurlar. 

5 yaş ve üzeri çocuklara alabileceğiniz büyülü baykuş 23 cm boyutundadır. 3 tane kalem pille çalışan bu oyuncak ile evinizi sihirle doldurabilirsiniz. 

Harry Potter Asaları ile Sihirli Mücadeleler Verin!


      Harry Potter’da her bir karakterin kendisine özel asası bulunuyor. Bu asalar Ollivander ailesi tarafından uzun yıllardır üretilir. Siz de büyülü dünyada düşmanlarla savaşmak ve bazen de eğlenceli büyüler yapabilmek için Harry Potter asaları alabilirsiniz. 10 yaş ve üzeri herkes için hediyelik olarak da düşünebilir pek çok asayı alarak kendi sihirli dünyanızı koruyabilirsiniz. Asanın üzerindeki işlemeler tıpkı serideki gibi üretilmiştir. Hangi karakterin hayranıysanız onun asasına sahip olarak büyüler yapabilirsiniz. 

      Taban kısmı tutmayı kolaylaştırmak için biraz daha ağır olan ve 12 inçlik boyutuyla koleksiyon yapan kişiler için olmazsa olmaz hediyelik Harry Potter ürünleri arasında bulunuyor. Rol yapma oyunları oynayarak sevdiğiniz sahneleri arkadaşlarınızla birlikte yeniden canlandırabilirsiniz. İçlerinden birine Voldemort’un asasını alarak oyuna heyecan katabilmeniz mümkün. Her bir asanın gücü farklıdır ve sizler bu güce bağlı olarak büyü yapabilirsiniz. 

Harry Potter Temalı Oyun Setleri 


      Çeşitli figür, asa ve diğer tüm Harry Potter oyuncakları arasından grup halinde oynayabileceğiniz ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz pek çok oyun seti bulunuyor. Oyun setleri kişi sayısına bağlı olarak değişim gösterir. Dilerseniz 2 kişilik oynanabilen serinin temalarıyla süslenmiş klasik dama oyununu düşünebilirsiniz. Özel renklendirilen oyun tahtası ve birbirine geçebilen dama taşları sayesinde zorlu bir dama mücadelesi verilir. 

      Oyun gecelerinize heyecan katacak aile çizim etkinliklerinin sihirli versiyonu herkesi büyüler. Hogwarts evleri için özel takım halinde ayrılan ve nerede oynayacağınızı belirleyen renkler bulunur. Kurudan bir adet asa, seriden ilham alan bir kart kutusu ve çift taraflı 112 adet kelime kartı çıkar. Heyecanlı oyuna başlamak için telefonunuza Pictionary Air indirmeniz gerekir. Uygulamadaki kamerayı oyun esnasında havaya sihirli çizim yapan kişiye çevirdiğinizde yaptığı çizim ekranda belirir. Bu şekilde kalabalık gruplarla oynayabileceğiniz set aktivite zamanlarınıza heyecan ve sihir katar. 

      Triwizard Labirentinin içerisinde oynayabileceğiniz bir başka oyun seti 2- 4 kişiliktir. Zıplayan zarlarla yarışabileceğiniz ve en sonunda kazanan kişinin Üç Büyücü Kupasını kazanabileceği bu oyunu soluksuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Kutudan yerleşik zarlı tahta, 16 adet piyon ve 48 adet labirent kartı çıkar. Tahtada yer alan özel alanlarda kazanabilme şansınızı artıran ya da sizi mağlup edecek olan kartları seçerek ilerleyebilirsiniz. Heyecan dolu bu oyun sonunda kazanan kişi Üç Büyücü Kupasını alarak en iyi büyücü olacak! Çeşitli Harry Potter koleksiyon ürünleri için Armağan Oyuncak sitesine göz atabilir, sevdiklerinizle hoş vakitler geçirebilirsiniz.